Om je online zichtbaarheid als coach te vergroten

Direct aanmelden bij vindcoach

Coaching laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk maken, de taboe op coaching breken en hiermee iedereen gelukkiger maken.

Alle coaches binnen Nederland sterk met elkaar, waardoor iedereen gemakkelijk een passende coach en een een snellere weg naar geluk kan vinden.

 

 

Waar helpt vindcoach.nl jou mee?

 Vergroot de online zichtbaarheid, zodat alle klanten je makkelijk kunnen vinden en jij meer mensen kan helpen
Vergroot je online zichtbaarheid door jouw coachingspraktijk aan te sluiten bij het platform.
Vergroot je online zichtbaarheid extra door je te laten vermelden op onze social media kanalen en in onze nieuwsbrieven.

 Laat zien hoe je als coach echt bent, zodat mensen in de rij staan voor een kennismakingsgesprek
Je krijgt middels de transparante plaatsing de mogelijkheid om de persoonlijkheid en kwaliteit te tonen. Reviews kunnen worden gegenereerd en certificering getoond.

 Spreek de juiste doelgroep aan, zodat jij alleen maar fijne ervaringen kan bieden
Door de mogelijkheid om het profiel persoonlijk te maken spreek je de juiste doelgroep aan, jouw ideale klanten.

 Leer met minimale inspanning alles over online zichtbaarheid en pas het simpel toe om veel meer klanten aan te kunnen spreken
Je krijgt alleen bij ons ook toegang tot unieke informatie met  betrekking tot marketing, business en het vergroten van online zichtbaarheid. Deze informatie is toegepast op coaches en coachingspraktijken.

Geen hoge investeringen, voor financiële zekerheid
Je krijgt de mogelijkheid om tegen een minimale prijs of gratis je online zichtbaarheid te vergroten. Zo vergroot jij je zichtbaarheid zonder grote investeringen te hoeven doen. Het geld kan je tenslotte maar één keer uitgeven.